Plintverwarming

The Plumbing has been in business since 1978

Plintverwarming

Plintverwarming combineert het beste van twee werelden: de eenvoud en regelsnelheid van radiatoren en het comfort en de ruimtebesparing van vloerverwarming.

Vloerverwarming is voor veel mensen een mooi alternatief voor radiatoren. Het is een comfortabele en onopvallende manier van verwarmen. Maar onder vloeren van hout, laminaat en tapijt is vloerverwarming beduidend minder effectief. ThermaSkirt plintverwarming is dé energiezuinige oplossing voor nieuwbouw en bestaande huizen. Er zijn geen ingrijpende aanpassingen voor nodig: een ThermaSkirt plint vervangt in een keer uw huidige plinten én radiatoren. Net als vloerverwarming verdeelt ThermaSkirt de warmte op laag niveau gelijkmatig over de hele ruimte. Plintverwarming kan echter veel sneller dan vloerverwarming reageren op uw warmtebehoefte. Kortom: een geweldige combinatie tussen verwarming en verfraaiing van uw woning.

Hoe ziet de plint eruit?

Wij werken met twee modellen uit de ThermaSkirt lijn; DecoBM en DecoBM3.
Deze modellen zijn zo goed als identiek maar verschillen in hoogte.
DecoBM is 11,5 cm. hoog en DecoBM3 17 cm.
De maximale lengte van 1 plint is 6 meter, hiermee kunnen bijna alle wanden met 1 stuk plint worden bedekt.

DecoBM                               DecoBM3


Voor de onderscheidende installateur;

Wilt u als installateur uw klant een uniek product bieden? Biedt ThermaSkirt plintverwarming aan!

U zult al hebben gemerkt dat de klant op zoek is naar alternatieven voor de bekende paneelradiatoren. Nu heeft u de kans om een uniek produkt aan te beiden dat ook daadwerkelijk voordelen biedt. Er zijn geen radiatoren in het zicht, het comfort van ThermaSkirt plintverwarming is ongekend, en het is eenvoudig te plaatsen.

De berekening voor de plintverwarming voeren wij vrijblijvend voor u uit. We kunnen op locatie een opstartbegeleiding geven om de fijne kneepjes voor het plaatsen toe te lichten. Zo begint u goed voorbereid aan een mooie klus en waarschijnlijk het begin van meer. U zult merken hoe enthousiast de klant is over het uiterlijk en de afgegeven warmte. 
Thermskirt plintverwarming is uit voorraad leverbaar. 

Vraag meer informatie aan; T:0346-331658 of info@hdheating.nl